Tweeluik: “Gedragen door mijn voorouders”: Neurographic art en Sjamanische ceremonie

In deze tweeluik gaan we werken met onze voorouders. In oude culturen gaan ze ervan uit dat tot 7 generaties terug invloed op ons leven heeft. Denk maar aan de Kelten, het Sjamanisme en de Aboriginals. In ceremonies eren zij hun voorouders en er wordt hen om raad gevraagd.

We gaan terug in de tijd, bewust of onbewust herstellen we de energieën met onze voorouders. De tekening op de 1e dag zal voelen als een menging van neurographica en een familie-opstelling.

Op de 2e dag gaan we het veld van voorouders dat geopend is verder bedding geven en bekrachtigen tijdens de sjamanistische ceremonie “Haywariku de los Ancestros”. We creëren een Despacho, een soort mandala van natuur- en symbolische voorwerpen, krachtig van vorm voor healing en transformatie. Met de ceremonie eren wij onze voorouders. We creëren dankbaarheid aan hen, waardoor er een heilige energie-uitwisseling kan plaatsvinden tussen jou en je voorouders en de nieuwe werkelijkheid, die je in je eigen tekening hebt gecreëerd, bekrachtigd wordt.

Kijk voor data in de agenda.

 ►►► Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 

Reacties zijn gesloten.