Even voorstellen….

Ik ben Mariëlle Hassing. Mijn reis is begonnen in 1963 te Rotterdam. Vanaf mijn 7de jaar opgegroeid in “het Brabantse Land”. Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen.

Tekenen en schilderen, Marielle HassingPraktijk

In 2002 startte ik mijn praktijk voor Creatieve coaching en kunstzinnige therapie. Het prikkelt mij om creativiteit en bewustwording te combineren. Om met inzichtgevende opdrachten bezig te zijn en dat wat er gaande is in je leven om te zetten in een groeikans.

Creatieve cursussen

Zelf teken, schilder of boetseer ik graag en draag dit met veel plezier uit in mijn lessen in de vorm van creatieve cursussen en workshops. Het lesgeven zit me gewoon in het bloed! Ook vanuit het bedrijfsleven is er een groeiende belangstelling voor creatieve activiteiten in het kader van teambuilding op bedrijfsuitjes. Deze activiteit wordt in onderlinge afstemming samengesteld.

Leerkracht

Voorafgaand aan mij eigen praktijk heb ik 13 jaar als leerkracht in het Basisonderwijs gewerkt waarvan de laatste zes jaar in het Speciaal Basisonderwijs. Kinderen blijven me intrigeren en juist de kinderen met “moeilijk verstaanbaar gedrag” kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken.

 

Reacties zijn gesloten.