Maanspiegelingen

Volle maan creatiesVolgens de oude Keltische traditie  heeft elke maan een eigen symboliek. Het zijn levensthema’s die aansluiten op wat de natuur ons laat zien. De natuur is puur, waardoor het gemakkelijk is je met haar te verbinden. Zo helpt ze je om je met jezelf te verbinden. En dat is misschien wel het begin van alles…..

Op de zondagochtenden die het dichtst bij volle maan liggen, ontmoeten we elkaar. We gaan wandelend en lerend de natuur in en er is ruimte voor een stukje Keltische ceremonie. Hierna maken we in het atelier een passende creatieve uitwerking. Je vertaalt je belevenissen en gevoelens in creatief werk en zo kan het onzichtbare ineens zichtbaar worden. Het is een verdieping van jezelf (en je clienten), je werkt met metaforen en leert luisteren naar je innerlijke stem, je eigen wijze raadgever!

Thema’s die aan bod komen zijn oa Overgave, van Dualiteit naar eenheid, Scheppingskracht, Zachtheid, Groei,Loslaten (om ruimte te creeren voor iets nieuws). Ze helpen je bij het vinden van echtheid en eigenwaarde. We werken met diverse creatieve materialen zoals pastelkrijt, houtskool, dynamisch tekenen, (steen) schilderen.

Creatieve inspiratie uit de natuur!

Kijk voor data in de agenda

 ►►► Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 

 

 

Reacties zijn gesloten.