Reacties: Weerbaarheidscursus “Stevig in je schoenen staan!”

 

Ik wil je nu even laten weten dat ik het erg leuk vond om te zien hoe Mick donderdag reageerde bij het afhalen van de les. Dat voelde heel goed, het emotioneerde mij. Je wil toch dat je kind in goede handen is en dat weet ik bij jou heel zeker. Mooi wat jij uitstraalt!IMG_2706
moeder L.

 

Ik merk dat mijn dochter zelfbewuster overkomt. Zelf denk ik dat deze cursus voor ieder kind goed zou zijn. Vaak leer je op latere leeftijd pas hoe gevoelens en gedrag werken en dat is lastig genoeg. Jong geleerd is dan letterlijk oud gedaan. Belangrijk is dat ze dit op een speelse manier leert en ervaart, ze gaat graag naar je toe en vindt het erg leuk, vooral de afwisseling tussen het creatieve en spel.
Vader H.

 

“;Ik word heel blij van jou”;.
Jip, 10 jaar

 

Bedankt voor deze leuke cursus. Je kunt goed uitleg geven en in de tekenopdrachten had ik echt lol!
Sophie, 11 jaar

 

De cursus “Stevig in je schoenen staan” was een gouden greep voor Yaniek. Hij staat letterlijk steviger in zijn schoenen en is gegroeid. Hij kiest ook duidelijker voor zichzelf. Hij zegt tegen mij,” Mama, dit is een negatieve gedachten en dat helpt mij niet verder!”
Moeder Annemiek en Yaniek ,10 jaar

 

Dirk kan behoorlijk boos worden bij aanvang van de cursus. Gaandeweg bemerkt hij verandering. Ook de juffen op school zien resultaat. Op zijn afscheidskaart schrijft hij: “Je hebt mij geholpen van  mijn boosheid af te komen”.
Dirk, 10 jaar

 

Beste Marielle, mijn dank voor de leuke, leerzame en actieve lessen die jij hebt gegeven aan mijn dochter! Erg jammer dat het is afgelopen! Hopelijk tot een volgende keer en heel veel succes gewenst voor in de toekomst! Moeder Monique

 

Heb je ook een vervolg? Mijn kind genot van elke les!  Moeder Rieke

 

 

Reacties zijn gesloten.