Reacties: Creatieve coaching en kunstzinnige therapie

 Tekenen en schilderen, creatieve coaching

Je hebt me zo geholpen om weer gewoon in het leven te staan. Jij voelt voor mij zo veilig aan. Ik ben van onveilig naar veiligheid toegegroeid. Ik heb niet echt het gevoel dat ik afscheid van je neem. Ik vind dit zo”n fijne plek. Ik ga terugkomen. Je cursusaanbod heeft ook diepgang, zoals bijv. Vrouwenpower!  Nathalie (kunstzinnige therapie).

Er gebeurt heel veel, ook hele mooie dingen maar als ik het even niet meer weet herinner ik me ineens zinnen, woorden die jij gezegd hebt. Geweldig dat alles zo doorwerkt. Marijke (enige tijd na een creatief coachingstraject)

Met weemoed neem ik afscheid van dit uurtje rust en reflectie. Er was voor mij een luisterend oor. De processen en valkuilen van mijn hooggevoeligheid zijn me duidelijk geworden. Ik heb de info die je voor me meenam gewaardeerd. De rust van het schilderen nam ik na de sessies mee naar huis en ik heb er weer energie van gekregen. Ik kan weer genieten. Ook is de balans tussen activiteit en rust veel beter geworden. Bedankt Marielle!
Carla (creatieve coaching)

Mila kwam een periode een uur in de week voor sessies. “Kon ik maar anderhalf uur blijven” zuchtte ze. En op de vraag wat ze bij mij kwam doen, antwoordde ze ” Ik ga hier zelf stevig worden”.   Mila, 10 jaar (kunstzinnige therapie)

Reacties zijn gesloten.