Thuis cursus Neurographic Art

Heb jij zin om de wondere wereld van creativiteit te ervaren?
Met verrassend leuke en uitdagende opdrachten?
Wil jij je eigen creativiteit aanwakkeren?
Op momenten die jij zelf kiest?
……dan is dit aanbod van creatieve lessen mogelijk interessant voor jou!

Voor wie zijn deze creatieve cursussen?
Zowel beginners en gevorderden kunnen er op hun eigen niveau mee aan de slag.
De opdrachten zijn makkelijk te begrijpen, omdat ze stap-voor-stap opgebouwd worden en ondersteund worden met duidelijke foto’s en detailfoto’s.
Je krijgt inspiratie om op een originele eigen manier te werken en te kijken naar je tekeningen. Geniet maar van deze tekenuurtjes voor jezelf. Even los van het dagelijks leven, even me-time!

Wat maakt een Thuiscursus waardevol?
– Inspiratie ontvangen
– Creativiteit vergroten in denken en handelen
– Stap-voor-stap een tekening opbouwen
– Tekenen vanuit je eigen fantasie
– Je zelfvertrouwen vergroten. Je zult verrast staan van je eigen werk!
– Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te komen
– Je leert los te laten ‘Hoe het hoort’
– Plezier beleven!
– Bewustzijnsontwikkeling

Waaruit bestaan de creatieve cursussen?
Een cursus bestaat uit 4 of 8 digitale lessen, Nederlandstalig, goed voor uren lang tekenplezier. Elke les heeft een eigen thema, waardoor je steeds opnieuw creatief geprikkeld wordt tot een nieuw werk.
In de lessen vind ik het belangrijk dat jouw creativiteit ontwikkeld wordt. Daarvoor mag je het gevoel van ”Hoe het hoort” loslaten. Ik heb de lessen stap-voor-stap opgebouwd waardoor ze voor iedereen goed te volgen zijn. Maar borrelen er bij jou tijdens het tekenen impulsen op die afwijken van de tekst dan adviseer ik jezelf te volgen. Volg je impulsen, want dat is je creatieve stroom. Jouw go-with-the-flow. Ons hoofd wil op deze momenten nog wel eens dingen zeggen als “Kan dit wel?” of “Doe je het wel goed?” Maar weet dat je het altijd goed doet. In creatief werk kun je geen fouten maken. In Art mag alles! Je mag alles uitproberen. Geef jezelf de ruimte!

wat is de inhoud van deze Thuiscursus?
– Originele lessen
– Duidelijke stap voor stap instructies en werkbeschrijvingen
– Foto’s en detailfoto’s
– Inspirerende voorbeelden, ook van cursisten
– Pdf’s van alle opdrachten. Je kunt ze uitprinten en offline verder werken
– Tips en technieken
– Je kunt kiezen of je elke week of eens per twee weken een les wilt ontvangen
– Elke les is een nieuwe uitdagende les. Dat betekent elke les nieuwe inspiratie om één of twee weken van te genieten!

Wat zijn de kosten?
Lespakket A: Basis cursus Neurographica, Les 1 t/m les 4 voor €75,-
De beginnerscursus heeft een mooie opbouw voor als je nog geen ervaring hebt met neurographica. Dit geeft je een stevige basis!

Les 1 Neurographic art en zentangle
Les 2 Neurographic art en vorm
Les 3 Sterrenhemel
Les 4 Twee uitersten samen één

 

Lespakket B: Vervolg cursus Neurographica. Les 5 t/m les 8 voor €75,-
Voor als je al (enige) ervaring hebt met neurographica

Les 5 Zon en spiraal
Les 6 Neuroboom
Les 7 De kracht van eenvoud
Les 8 Neurographic art en jouw hand

 


Lespakket C
: Les 1 t/m les 8 Neurographica voor €135,- +  1 gratis extra les 9 Yin & Yang


Wat zijn de benodigdheden voor de Neurographica lessen?                         Tekenpapier van 30x30cm, zwarte watervaste stiften dik en dun, kleurpotloden, kladvelletjes, een passer of allerlei ronde schaaltjes van je servies.
Eventueel: aquarelverf of ecoline

Hoe kan ik starten met mijn Thuiscursus?
De cursus bestel je door een e-mail te sturen aan marielle.hassing@ziggo.nl en daarbij te vermelden voor welk lespakket je kiest. Je kunt de betaling in orde maken via een overmaking aan Creatief Atelier Luna Breda NL66KNAB0259893145 of via een ‘tikkie’ . Stuur me dan ook je telefoonnummer toe.
Na betaling krijg je iedere week een les thuisgestuurd in de vorm van een PFD-document. Zo kun je direct  van start met je cursus!

Wat als er vragen ontstaan?
Ontstaan er vragen tijdens het uitvoeren van de lessen, volg dan altijd je eigen impulsen en ideeën. Het is jammer om als je lekker bezig bent te stoppen. Het is interessanter om vanuit nieuwsgierigheid en openheid je lessen te maken dan vanuit de vraag of je het wel “goed” doet! Je kan het eigenlijk niet “fout doen”. Want bij het maken van kunst mag alles. Dus het is mooi als je jezelf alle ruimte weet te geven bij de uitvoering van je lesopdrachten. Ben gerust eigenwijs, stroom met je impulsen en ideeën mee. Dit zijn juist je creatieve ingevingen! De lesopdrachten mag je zien als inspiratie en de uitvoering als mee stromen op je eigen stroom. Zo ontstaat er een waardevolle creatief werk voor jezelf. Dat brengt jou iets!
Daarnaast zijn er tal van voorbeelden in de lessen opgenomen die mogelijk antwoord geven op je vragen en je verder inspireren.

En wat zeggen de cursisten? 

  • Je hebt de lessen Neurographic art op een hele uitnodigende manier geschreven, waarbij het niet om “presteren” gaat maar om “onderzoeken/ervaren”. Dat is niet alleen inspirerend, maar geeft ook ontspanning!  Marleen
  • Wat doet Neuro Graphic art met mij? Het maakt dat ik in het moment ben. Het afronden vind ik boeiend, het maakt het vriendelijk en die basis vind ik al een plaatje. En dan het gaan kleuren, meestal vind ik het lastig kleuren te kiezen. Nu niet, ik pak meer op mijn gevoel en t is goed voor me. Als het af is komt de verwondering over het resultaat, het is verrassend. De opdrachten zijn duidelijk en prima te volgen!  
    Ingrid

Alle mensen zijn scheppers!
Werk zoveel mogelijk vanuit verbondenheid met hoofd, hart en buik. Je reageert en handelt dan vanuit je eigen echtheid, op jouw authentieke wijze.
Creativiteit helpt je om jezelf te vinden, om je leven zo vorm te geven als jij wenst! Om te komen tot dat wat voor jou waarde heeft in het leven. En daarmee draagt het bij aan jouw  levensgeluk!

Bescherming
Niets van deze lessen mag zonder toestemming van de auteur, Mariëlle Hassing, gekopieerd en gebruikt worden voor andere doeleinden dan eigen gebruik door gerechtigde koper.

Kijk voor data in de agenda.

 ►►► Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Reacties zijn gesloten.