Tweeluik “In het licht van Kerst”

December is een bijzondere maand. Een maand met feesten van Licht en geschenken.

Geschenken voor de dierbare om je heen.

En…….stel je voor dat je jezelf deze maand ook iets mag schenken…..

Tijdens deze workshops gaan we meerdere collages maken. Een in het teken van het lichtfeest kerst. Je zou het persoonlijke kerstwensen kunnen noemen, kerstkaarten. Iets dat je anderen toewenst en toestuurt.

En de andere workshop staat in het teken van een wens voor jezelf voor in het nieuwe jaar. Waar wil jij in 2020 naar toe groeien? Wat wil je graag waar gaan maken? Of  wat is voor jou een helper of ondersteunende kwaliteit?

In de opbouw van je werk is veel mogelijk. Je mag denken aan allerlei papiersoorten en patroontjes, teken- en schildertechnieken, foto’s en tijdschriftmaterialen, zentangle motieven, handlettering of bestaande schilderingen of tekeningen van jezelf hergebruiken. Maar je mag ook kiezen voor stempels, ponsen, wol, stof, kantjes of vilt ed. Alle technieken die je kent, alle materialen die we hebben, zijn toepasbaar! Het gebruik van gemengde technieken maakt het juist leuk!

We gaan deze workshops dus lekker creatief bezig in de sfeer van Kerst en Oud en nieuw. Op jouw manier! Je werk kan grappig worden, diepzinnig of voedend zijn, maar wat zeker is, is dat het persoonlijke kunstwerkjes worden!

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor data in de agenda.

 ►►► Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Reacties zijn gesloten.