Cursus: “Innerlijk evenwicht”

Ga je mee op reis in je innerlijke wereld? Je zeven krachtcentra versterken?

Al heel lang is bekend dat ieder mens 7 energiecentra heeft, de chakra’s. Ieder chakra beïnvloed het lichaam op een eigen wijze. Het zijn prachtig thema’s om mee te werken! Je mag denken aan de rustgevende bron in jezelf ontdekken, je hart laten spreken, je creativiteit aanzwengelen en bijvoorbeeld het overzicht houden op je leven. Je gaat talenten ontdekken waarvan je misschien nog niet wist dat je ze had, oude patronen opruimen en krachten in jezelf versterken.

Een reis langs de 7 chakra’s !

Tijdens het creatief werk  geven we onze intuïtie alle ruimte. Dat  werkt versterkend en inspirerend. Je vindt in je jezelf een schatkamer vol beelden en gevoel. Hier uit putten voelt als een ontmoeting met je eigen rijkdom.
Bij ieder chakra horen twee creatieve opdrachten. Een om via een lijnenspel zelf  tot een ontwerp te komen van een soort mandala. En de andere is een vrije opdracht waarbij we allerlei teken en schildertechnieken gaan gebruiken. Je mag daar symbolen in verwerken en kleur en vorm kiezen die jou past. Kortom het wordt een echt avontuur, jouw avontuur!

Kijk voor data in de agenda.

 ►►► Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Reacties zijn gesloten.